keskiviikko 12. elokuuta 2015

Art Teck

Oli hyvä suunnitelma loman aikana muun muassa päivittää blogia, mutta jäipä sitten tekemättä. Ja melkeen jäi nytkin, bloggerilla on joku henkilökohtainen he****ti lisätä kuvia. Kevyen tappelun jälkeen tässä selostus vasta yhdestä matosta, joka sai nimensä Art Teck koulukaverin ideoimana.
 
 
Joku koulutehtävä tuli kun tämä ensimmäinen on sittenkin "etäpäivä". Olisi tarvinnut joku museo tai muu vastaava diipadaapa löytää ja sieltä sitten saada joku valaistuminen johonkin suunnitteluun ja inspiraatioon. Lähdin ihan vaan pihalle ja alla siitä kollaasi.
Harvemmin mitään suunnitelmia teen etukäteen, pyöritän ideoita mielessä ja sitten jos tarvii jonkun suunnitelman niin teen sen jälkikäteen. Onneksi en todellakaan ole ainoa... Tehtiin jossain kohtaa koululla värikokeilu juttuja värittämällä, mutta niitä en ole ikinä käyttänyt.
Valmista mattoa katsoessa tuli mieleen vanha puu, asfaltti, teräs, betoni ym ja on niissä ainakin eri harmaita.
 

Harmaa oli mielenkiintosin niin painotus siinä. Kuva tehty picmonkeylla.

 
Itse matto on noin 2 metriä pitkä ja 0,66 metriä leviä. Painoa tuli 2,1 kiloa jolloin mun laskopin mukaan (ei luottamista kesäloman jälkeen) neliölle meni 1,6 kiloa suurinpiirtein. Mitään en punninnu alkunperin, viittinyt ravata tuvalla keittiövaa'an kimpussa kokoaikaa.
 
Kuva myös picmonkeylla. Lemmikkien omistajat tietää mitä on yrittää ottaa kuvaa ilman ylimääräisiä...
 
Isoin kuva on tavallaan päälipuoli, se puoli joka oli kutojaan päin, mutta pienessä kuvassa näkyvä tummempi puoli ei oo yhtään edes hassumpi. Yhäällä reunassa siis kumpikin. Valkoinen on melko tasaista, lahjotuksena saatua kudetta ja alunperin jonkun tehtään jämiä. Musta on vaatteista ja melko samanlaista kokoajan, toisin kuin harmaasta sitten löytyy ihan mitä sattuu. Meenasin lisätä tähän kuvan vielä nurjasta koko pituudelta, mutta eihän se onnistunut niin antaa olla.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti