sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Huovutusta.


Jaha.. Nimenomaan, en viitsinyt edes katsoa koska viimeksi on tullut päivitettyä tänne kuulumisia. Mutta nyt kuitenkin. Eli koulussa hommat jatkuu, ensimmäinen näyttö lähestyy ja vaikka mitä on tullut tehtyä. Kudottua tietenkin, aika paljon, mutta myös muuta. En tykkää megapitkistä postauksista, niin otetaan nyt vain yksi aihe tähän. Ja onpa sitten kerrottavaa varastossa, jos vaikka tämä kirjottelu tahti vähän edes kasvaisi.
 
 
 
Ihan levyjä huovutin ensin ja niistä kokosin laukun. Melkeen mustaa monta kerrosta ja toisiksi päällimmäisin kerros turkoosia, jolloin turkoosi vähän kuultaa läpi. Tuossa on kaksi vyötä hihnana, kummankin soljet on sivuilla ja tämän puolinen näkyy paremmin. Vyöt on sen verran paksut ja jäykät, etteivät meenanneet taipua kulmiin, mutta kun niille näytti vähän vasaraa niin toimii. Kokoa joku 35cm x 35cm ja syvyys noin 10 cm, et sopiva käsverska.
 
 
 
 
Sitten märkähuovutin harmaan levyn, johon neulahuovutun tuon tipun. Kokoa tuli noin 45cm x 50 cm ja tästä on tullut paljon positiivista kommenttia. Ihan siitä linnun tunnistaa, vaikka vähän taiteellisia vapauksia taas otinkin. Idea oli tehdä istuinalusta parvekkeelle, mutta sieltä puuttuu vielä kalusteet niin joutuu hetken odottelemaan. Ja kaveri pitäisi tehdä tietenkin.
Tämän tapainen, eri linnulla tilattiinkin melkein heti kun laitoin kuvan faceen ja ihan yksi kappale, menee viemisiksi toiselle puolen maapalloa. Ilmeisesti ihmiset laittaisivat tämänki seinälle, yksi jo selitti tohkeissaan ajatelleensa tietynlaisia kehyksiä... Takapuolen lämmitin minulle, edelleen.
 
Sitten tuli huovutettua muutama "mato" joista leikkasin renkaita, jotka pujottelin käsikoruiksi. Näistä ei tietenkään ole kuvaa just nyt ja puuttumaan jää vielä selitystä toisestakin laukusta, jonka tein eritekniikalla. Mutta näihin palaan, jahka muistan.
 
Iloista pääsiäistä!
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti