lauantai 7. syyskuuta 2013

Ensimmäiset satoilut.

Pika postauksella, eli kahdet pikkuset sukat sain pääteltyä ja kuvattua ensimmäiselle viikolle sukkasadon perunalaariin:


 Ja mun kuvaajan taidot on taas huipussaan :) Pinkit on jämät, mitä jäi edellisen postauksen junasukista ja tästä syystä varret on huomattavasti normaalia lyhyemmät ja pohjan pituus on noin 8cm. 

Toiset on jotain nallea/seiskaveikkaa tai jotakin. Ihan oikeesti jämistä siis. Pohjan pituus 10 cm ja varteen tein 32 silmukkaa. Ehkäpä näillekkin koti löytyy kun talvi alkaa.

Mulla on ihan oikeesti koon 38 sukat ihan justiinsa valmiina, toisesta sukasta puuttuu vain kärki. Mutta en nyt sitä kiirehdi valmiiksi, koska en saisi niistä kuitenkaan enää siedettävää kuvaa tähän aikaan illasta. Ja huominen menee miten menee, joten jääköön ne ensiviikon satoon sitten :) Tästä voisin päätellä, että ollaan tavoitteesta jopa etuajassa. Vau!

2 kommenttia:

  1. Oot korkannu sukkasadon jo käyntiin. Mun käynnistys vielä kestää, kunhan saan sen peiton valmiiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis täälläki yks peitto kesken, mut sen virkkaan paloista eikä saaja ole vielä edes syntynyt niin ajattelin että voin sukkailla rauhassa :) Enkä osaa tehdä vaan yhtä työtä pitkään.

      Kehittelet ja hauduttelet sukkaideat valmiiksi niin tikuttelet sitte vauhdilla monet?

      Poista