tiistai 27. elokuuta 2013

Sukkiva!

Noniih, elämäni ensimmäiseen Sukkasatoon ilmoittauduttu! Eli sukkiva sukkiva vaan aina tonne 31.10 asti :) No, pakko sitä on muutakin tehdä niin tuo Novitan Veera langasta kuusikulmioita virkkaamalla tehtävä peitto saisi edistyä, mutta muuten vain sukkia. Lankoja on..liikaa..joten kaupoille Ei tarvitse mennä tämän takia. Ainakin vielä niitä iänikuisia junasukkia pitäisi saada tehtyä ja suunnitelmissa olisi, josko jo tänä vuonna saisi pukinkonttiin aikuisillekkin sukkia. Saahan tuossa osallistua säärystimillä (harmaat palmikko härväkkeet olis ihanat...) ja tossuillakin, et katsotaan nyt. Neulomis rupeama alkaa siis 1.9 eli tässä on hetki vielä aikaa keskittyä vain siihen peittoon :)

Mutta valmiina, tadaa! Junasukat...


Sisu SandnesGarn 2½ puikoilla. Kerässä 50grammaa, noin 160 metriä ja vajaa puolet jäi vielä yli jos mun huippu keittiövaakaan on luottamista. Työkaveri nämä tilasi ja viikon verran meni, neulomiseen yksi työpäivä. Muu aika meni testatessa/etsiessä jemmassa olleita lankoja, mutta eihän niitä nyt päässyt käyttämään kun ainoa vaaleanpunainen oli auttamatta liian paksua o.O Ja taas kuvattu riippuroikkutomaattia alustana käyttäen, suosittelen :)


Palatakseni vielä vähän aiheeseen, niin ajattelin myös opetella tämän aikana jonkun kivan mulle uuden mallin. Tai edes uuden kantapään? Muuta tavoitetta ei juurikaan ole, kunhan nyt edes muutaman parin saisi kunnialla valmiiksi ja kuvattua. Kaikkia kivoja kohteitakin on tullut vastaan, mutta ehkäpä nämä lähimmäiset ajattelisi ensin.  
Loppuun vielä viime perjantain fiilistelyä äiteen pihalla

Kahvia, uutisia ja vikkaamista :) Hyvä päivähän siitä tulikin, pitäisi useammin aloittaa noin.

Ps.Tuli tossa aateltua, ettei kaikki oo näissä sukkasato jutuissa vielä ihan sisällä niin siihen voi tutustua siis osoitteessa http://sukkasato.blogspot.fi/ ja ilmottauduttuani sain tietää, että kuulun sukkieni kanssa tuonne perunalaariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti