lauantai 28. syyskuuta 2013

Sukkia, tietenkin.

Nämä sukat on matkalla maailmalle jo, mutta pikaisesti otin niistä kuvat niin sain satoiluun ne mukaan. Koko 42 ja lankana seiskaveikkaa 3,5 puikoilla. Kaveri nassukirjassa nämä tilasi, isänpäivä lahjaksi miekkoselleen :) Sukkien kuvaaminen omissa jaloissa ei ole maailman helpoin tehtävä, mutta tässä näinkin tyylikäs kuva:


Meenasi tulla turhan lyhyet, mutta purin kärjet pois ja neuloin mustalla vielä muutamat kierrokset ennen kavennuksia. Toivottavasti ovat sopivat, ainakin väri on kohdillaan kun toiveessa oli "HD väriset jos onnistuu" no onnistuuhan se. Kirjomalla ajattelin aluksi tohon jalan päälle taikoa hd kirjaimet, mutta siitä ei meenannut tulla yhtään mitään joten luovuin leikistä ihan suosiolla. Päättelin kuitenkin neulalla, niin siinä oli ihan tarpeeksi vaikka en joka raidan jälkeen lankaa poikkassut. Ei mua ole ainakaan ikinä haitannut jalan alla kulkeva lanka. 


Seuraavaksi pitäisi saada aikaseksi postata meidän viron reissusta, oli niin paljon  kaikkea kivaa ja valtaosaksi kivalla hinnallakin.. Olisin voinut viihtyä karnaluksissa hipelöimässä lankoja kauemminkin, selviydyttiin sieltä kuitenkin muistaakseni noin kahteen tuntiin :D Kaiken puolin ihan mahtava reissu ja nyt on jo kolehti kerääntymässä seuraavaa reissua varten ja ajatus olisi ennen joulua vielä piipahtaa... Ukkokin tykkää kunhan saan sille tehtyä tuliaisista valmistakin. Niistä sitten joskus, mutta nyt paluu ihanan pehmeän alpakkalanka höttöpaita idean pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti