lauantai 19. lokakuuta 2013

Valjaat.

Hei vaan taas. Toisinaan näköjään on enemmänkin kirjotettavaa kun toisinaan ei tunnu olevan mitään asiaa tänne.. Noh, parempi näin :) Tässä olisi kuvia tekemistäni valjaista tuolle koiruudelle. Nauha olisi saanut olla kapeampaa, mutta onneksi se ei ole liian jäykkää kuitenkaan. Ja eivät ne ihan priimaa ole, mutta ajavat asiansa ja ötökkä suostuu niissä kulkemaan niin saavat kelvata nyt. Plussa tietenkin tuli kuosista ukolta, ovat nyt ihan sävysävyyn :)

Valjaisiin ompelin viimeiseksi nuo heijastin nauhat selkään, heijastinta on myös hihnan päässä mutta ei sitä voi liikaa olla kun taas pimeä on tulossa.

Ihan hyvin ne istuu, vaikka saikin sovittaa, purkaa ja ommella muutamaan kertaan. Mikään kohta ei ole totaallisen ketuillaan, pisteet siitä. Ja näitä tehdessä tuli ihan konkreettisesti hokattua se, että koiruudella on edessä rinnanleveys melko suuri. Kuvassa siis patsastelee ihan omana ylpeänä itsenään. 

Seuraavat valjaat on varmasti helpommat tehdä ja tietää, mitä materiaaleja valita, joten tulipa opittua taas lisää. Eivätkä nämä nyt ihan sudet ole, yllättävän paljon on tullut positiivisia kommentteja.

Ensi viikolla taas lisää kuulumisia, ehkäpä jotain talveen liittyvää tai sitten ei mitään sinne päinkään. Nyt on nimittäin niin, että ideoita (ja varsinkin lankoja) tuntuu tursuavan sohvatyynyjenkin välistä ihan kirjaimellisestikin joten voi käydä niin, että alotan taas miljoona kivaa juttua, joista yhdenkään potentiaalinen valmistumis prosentti ei ole päätä huimaava. Vannon kuitenkin yrittäväni parhaani mukaan saada asioita tehtyä loppuun asti ja alottavani fiksuimmista, mitä lienee ovatkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti