tiistai 15. lokakuuta 2013

Sammaleen värinen viuhahtaja!

Sieltä karnaluksista tuli vastaan fleeceä just sopivasti, tosin olisi voinut olla puoli metriä enemmän kangasta Tai puettava paikalla. No mutta ukolle siitä tuli sitten haalari kun sellaista on toivonut. Siitä lähtien kun kotiutin muumishopista oman pinkin Pikkumyy haalarin :) Lahkeista tuli turhan pitkät, mutta ne on onneksi helppo poikkasta ja taskut jäi vielä laittamatta kun ei se malli ollut tosiaan paikalla niitä mallaamassa. 


  Ja kaikki kuvat, jotka oikeasti otettiin tarkotuksella ulkona haalarista oli semmosia pönötys kuvia, paitsi tuo ylläoleva. Kunnes!


Kunnes tajusin, että naamakirjassahan on ihan hyvä kuva, sellanen joka todella kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Olkaa hyvät ja nauttikaa :D 
Haalari jäi ukon kanssa pohjoseen vielä, mutta ei ole enää kun muutama viikko niin kotiutuvat. Ja sitten ompelen ne taskut, ettei tarvitte tupakkeja (yök) ja puhelinta hupussa säilyttää.

Mun kuvankäsittely taidot tällä ubuntun ohjelmalla on olemattomat, niin en saanut nuuskamuikkusen kasvokuvaa pään tilalle ni suttasin vaan. Se onnistuu lähes kaikilla ohjelmilla. Niin ja kuvat sitten niistä toisista valmiista eli sukista ja koissun vaatteista jää huomiselle otettavaksi ja sitten ennen viikonloppua julkaistaviksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti