maanantai 15. syyskuuta 2014

Se sisustaa.

Eli se värkkää joskus sisustus juttuja, ihan vähän vain ja pikkusen kerrallaan. Niin ja pelko pois, en ala päivittää sisustus kuvia joissa ei ole itse tehtyjä juttuja mukana, pysytään nyt kuitenkin aiheessa edes vähän. Pidemmittä selittelyittä, eteisestä on hyvä aloittaa:

Kenkäteline on koottu vanhoista tiilistä, ne asui pitkään pikkumökkin savupiippuna sellaisen paikan pihassa, jossa mun lapsuuden koti vielä toistaiseksi on. Yritin tonkia mahdollisimman valkoiset tiilet kasasta, mutta kyllä muutamassa on palanu kulma melko hyvin. Mustuneet kohdat asettelin telineen sisäpuolelle, ei niitä sieltä kukaan tuijota. Tasot on joskus jonkun ikeasta ostamat hyllyt, juuri sopivan väriset ja kokoiset tuohon. Mun kodissa on seinät siis harmaat, niin sopii hyvin. Ja koska vuorka-asunto, niin en aio mitään uusia reikiä tänne seinille tehdä joten taulu saa asua tuossa. Tämmönen lyhyt ihminen näkee sen ihan hyvin.


Taulun kehykset sain äiteeltä, oli ylimääräsenä. Liimasin pahville vanhoista kotivinkeistä kuvia ja vähän tekstejä, jotka joteki miellytti. Ei tätä sen kummemmin tullut mietittyä, mutta ihan kiva se on näin. Vähän väriä tuomaan. Tuossa kyllä kävi mielessä, josko sen olisi laittanut pystyyn... Mutta ei sitä aina kykene ajattelemaan niin pitkälle. Joka tapauksessa tämmönen on aina välillä kiva tehdä ja tässäkin huomasin, että kunnon värit on mun juttu, samoin luonto teemat. Eipä yllättänyt.
Seuraavalla kerralla taas jotain muuta, oikeeta käsityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti