torstai 3. huhtikuuta 2014

Nysväämistä

Tilasin pussillisen nahkoja äiteeltä ja sellaisen sain. Joku tosi hyvä idea mulla oli, mitä niistä olis ehdottomasti koitettava. Nimenomaan Oli, kun ei ole enää. Uusiahan syntyy kokoajan tietenkin, ettei kyllä tylsää ole niidenkään kanssa. Näistä varmasti tulee siis vielä lisää askarreltua, tossa on pöydällä kuvaamatta muutama juttu. Mutta yhden kukan sain koneelle


Eli harmaata nahkaa ja muutama helmi. Kaikki osat olisin voinu tajuta piirtää nurjalle puolelle niin ei muste näkyisi terälehdissä, mutta ei sitä kaikkea voi ajatella ku innolla tekee. Kovasti haaveilin tuosta sormusta mutta valmiina iski todellisuus, eli se että kukka on melkeen 2 senttiä korkea ja tietenkin siinä on suippo pohja. Onneksi sopiva lahjottava löyty töistä ja kukka pääsi yhden blondin nutturaa koristamaan. Taakse jätin ompelulangat roikkumaan silloin ku käyttöä en vielä keksiny ja niistä se oli helppo solmia hiuksiin.

Joka tapauksessa ihan nätti siitä tuli ja ilmeisesti käyttö kelpoinen, joten ensimmäiseksi testikappaleeksi harvinaisen onnistunut.

4 kommenttia:

  1. Tuommoinen näpertely itseäkin kiinnostais, jostain vaan materiaalit tarttis hankkia, voihan huopaa ja farkkuakin käyttää mutta jotenkin nahka kiinnostaisi eniten materiaalina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Materiaalista ei ollut meillä puutetta, sitä riittää moneen kukkaan. Eilen näin hylätys nojatuolin, jossa oli nahkaa ja hetken mietin että menisin saksimaan isoimmat palat, mutta tosiaan tota on jo niin paljon, että jätin jollekkin muulle :) Mutta jos lähistöllä on niin kierrä ihmeessä kurkkimassa esim jätelavoilla? Ja joskus kierrätyskeskuksessa on myyty pusseissa palasia ja tosi halpoja nahkahameita. Kukkaan ei kuitenkaan montaa senttiä nahkaa mennyt.
      Suosittelen koittamaan, on tosi hauskaa ja kun hetken testailee niin pää alkaa olla täynnä ideoita. Parastahan ehkä on, kun nahka ei purkaa :)

      Poista
  2. Sulle on haaste mun blogissa! :-)

    http://silmukoitua.blogspot.fi/

    VastaaPoista