torstai 20. maaliskuuta 2014

Shoppailua!

Ihanata. Meillä on uus kiva kamera, ja koska kävin shoppailemassa Tallinnan puolelle niin tuliaisista oli saatava kuvia. Ensin tosin otin ne vanhalla pokkarilla, mutta liilat muuttu sinisiksi. No ongelmittahan tämäkään ei onnistunu, koska tietokone ja kamera ei suostunu juttelemaan keskenään ja kuvat sain vasta eilen koneelle (ja siitäkin kiitos mun atk tuelle).
 
No eniveis, käytiin karnaluksissa:
 

10 kerää Regia point:ia. Ihanat värit! Tosin en tajunnu, miks otin liilaa vaan yhden, mutta oranssia kaksi? Oranssi kun ei kuulu omiin lemppareihin... Joka tapauksessa, nämä ku muuttavat muotoaan niin kodit löytyy kaikille. Visioin jo kaupassa raitaa, kuplaa ja kirjoneuleita. 


Sitten otin 10 kerää Madametricoten Alminaa, nämä on puuvillaa ja virkkaukseen ajattelin. Tarkemmin sanottuna katoin värejä vähän sen mukaan, että näistä saisi monta kivaa elukkaa :)  Ja toi monivärinen oli vaan niin pirtee, saahan siitä vaikka toistaiseksi tuntemattoman örkin.


 
Ja sitten otin paketillisen Madametricoten Sweet Babya. Unelman pehmonen ja kutittamaton. Lankaa täytyy vähän testailla ennen kun siitä mitään isompaa uskoltaa tehdä. Domino peitto olis esimerkiks aika pähee, mutta jos kestää nyppyyntymättä niin takki olis ihana... No sen näkee sitten joskus ja mitä luultavimmin suunnitelmat muuttuu pariin kertaan ennen valmista.

Sitten käytiin karnaluksin jälkeen isomman tien toisella puolella pienessä lankakaupassa, jonka nimeä en muista:

 
Herkullisen väriset delight tarttu mukaan. Olis voinu ottaa hyllyt tyhjiksi... Matkaseuralle sanoinki, että voisin sellasen kaupan haluta, saattaisin viihtyä tosi hyvin töissä :D Mutta sitten tuli muistutus, että söisin kuormasta kuitenkin. Näinhän siinä kävis.


Nää ihanat villavyyhdit löyty sadamarketin yläkerrasta. Ja värit on just eikä melkeen kuten kuvassa, ihanat. Huivimallia oon jo vähän kattellut, toisesta vois kaveriks tehdä vaikka pipan ja lapaset. Saas nähdä kauanko näitä vaan hipelöin ja nuuhkin, raaskinko ottaa puikoille.
 
Näiden ihanien ja herkullisten juttujen lisäksi matkalaukusta löyty yhdet bambu puikot taas ja muutamat turvasilmät ja nenät, eli ostosten suhteen mitä onnistunein reissu! Ja mutkiahan oli vähän tälläkin matkalla, mutta ei ne onneksi kotiin asti tullu :)

2 kommenttia:

  1. Loisto saalis. Joku väitti et Karnaluksin hinnat ois hilattu paljon ylöspäin. Pitääkö se paikkansa? Olen käynyt siellä vain kerran, joten itellä ei ole vertailupohjaa. Siitä käynnistä on kyl jo vuosi. Kyllä hinkuttais lähteä toisenkin kerran, kun viimeksi ei päässy kun raapaisemaan vähän pintaa. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on. Nyt ei parane hetkeen mennä käymään, kun edellisistäkin paljon vielä tekemättä :) En osaa sanoa hintojen noususta mitään, mutta kyllä kannattaa vähän suunnitella shoppailua esimerkiksi karnaluksin sivuilta http://shop.kl24.ee/ niin voi vertailla hintoja jo kotona :) Novitan lankoja en oo sieltä ostanut, enkä varmaan osta kun hinnoissa niin vähän eroa. Ja aikaa tosiaan meni taas reilu tunti, kauemminkin olisi voinut olla kun valtaosa ajasta meni vaan hypistelyyn ja kun piti päätöskiä tehdä meenas paniikki iskeä "Haluan kaikkea mitä rinkkaan mahtuu ja enemmänkin!" Kankaitakin siellä olis ollu, mutta niitä matkaseuralainen (aikuisten oikeesti ompelija) osti saman tien varressa olevasta kaupasta. Sinne vaan, laihduttamaan lompakkoa :D

      Poista