tiistai 25. helmikuuta 2014

Mitään ku ei saa tehtyä.

Ideoita olis kaikkeen tekemiseen, mutta jotenki mitään oikeeta ei saa alotettua. muka. Todellisuudessa käy niin, että mietin ja suunnittelen kaikkea kivaa itselleni, ja samalla teen jotain ihan muuta. Kuten sukkia. Pieniä sellaisia.

Ekana junasukat, sitten koot 22, 25, 27 ja 27 (vikat esitelty aiemmin jo).
Omassa lähipiirissä ei ole sopivia jalkoja näille vielä hetkeen, joten tuli neulottua koska..öö..oli jämiä ja mitään fiksua ei voinu tehdä. Junasukat on jotain ohutta outoa, loput on 7 veikkaa tai jotain saman paksusta. Kaikki kutitti kaulaa vasten, ni kaippa niissä kaikissa on villaa :D


Jossain välissä tuli koitettua sitä pilvi kuviota, ihan muuten vaan kun se on hauska. Kirjoneule ei oo mun juttu, mutta ihan käyttökelpoiselta hattu vaikuttaa. Tämäkin jostain sukkalanka jämistä kyhätty.

Sitten kolistelin keittiössä tän verran:

118 sytykeruusua keittelin. Kuvassa ei siis kaikkia, mutta keko kuitenkin. Kynttilöiden loppuja näihin meni noin 2 persikan puolikas purkillista sulana, eli aika paljon. Moneen kertaan sai laittaa lisää jämiä ja sen takia nää onki erivärisiä keskenään. Näitä tulee koottua aina välillä ku nököttää sohvan kulmalla ja kutimet ei osu käteen. Ja melko huomaamatta oli taas kassillinen uitettavaksi. Nämä meni kaikki äiteelle, kai se aikoo lahjoa naapurustoa ja kavereita taas.

Katotaan jos seuraavaksi olis jotain blingbling karvasta oranssia esiteltävänä.

2 kommenttia:

  1. Voin nuo sytykeruusut ovat aina niin kauniita. :)
    Jääkö noista mitään jälkeä sytyttämisen jälkeen esim. leivinuunin pohjaan?
    Mietin tässä jo vanhemmille pientä itse tehtyä tuliaista. :)

    ♥: Heidi (http://valottomathandmade.blogspot.fi/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testasin ekoista ja poltin retkeily nuotiopaikan betonin päällä enkä huomannu mitään ylimäärärstä noista jäävän, leivinuunissa en oo päässy koittamaan. En tiedä jääkö sitten jos käyttää vaikka paljon väriainetta tai glitteriä, mutta en käytä ikinä mitään ylimäärästä niin en tiiä :) Eikä kukaan lahjottu oo mitään sanonu.

      Poista