lauantai 14. joulukuuta 2013

Josko tännekin saisi jotain aikaiseksi. Jotenkin sitä ajattelee, etteihän tässä mitään kirjotettavaa ja näytettävää ole. Silti tossa löyty kerrallaan vaikka mitä kuvattavaa, kuten:


Sukat jämälangoista. Kokoa tosiaan huimat 22, mutta ehkä näille löytyy koti jostakin kun ei oikein omaan kinttuun istu :) Hölmö yksi keltainen rivi varren ja kantapään väissä, mutta siellä on ja pysyy. Joitakin villa sekotetta näihin laitoin ja kolmosen puikoilla, 32 silmukalla.


 Juuttinarusta koitin tehdä suuren käsityökerhon mukaisesti tommosta pannunalusta. Oikealla on ensimmäinen viritelmä johon meni se 6 metriä kuten ohjeessa sanottiin ja neljä kierrosta, sai jo purkutuomion kun on ihan liian lötkö eikä pysy muodossa. Vasen on aavistuksen parempi, siihen meni loput 15 metrin kerästä (tosin koska 15 metriä-6metriä=9metriä niin oliskohan kerä ollut vähän vajaa..) pitää vielä vähän asetella nauhaa niin pääsee kyllä pakettiin jouluksi. Täytyy hakea lisää nauhaa niin harjottelu jatkuu :) Jos joku miettii tämmösiä tehdä, niin helppoja on kunhan seuraa ensimmäisen kierroksen ohjetta.


Ja koska se vaan on väärin, ettei mulla ole yhtiäkää itse itselleni tekemiä sukkia niin ajattelin tilanteen korjata ja samalla harjotella kirjoneuletta. Tuossa siis ensimmäisen sukan varren kuvio melkeen valmiina, eli hitaasti mutta varmasti.


Ja koska joulu, niin tulossa myös pakettiin ainakin yhdet sukat. Näistä kuten omistakin sukista juttua vähän myöhemmin lisää.

Sitten on valmiina muutamat virkatut muffinssit, mutta ne jatkoivat matkaa synttäreille ennen kun ehdin kuvata suklaakeksien ja hiirien kanssa. Hiiriä ainakin on tulossa lisää, mutta ne ei näytä miltään vielä.


Niin joo, pikasesti ompelin parit peitot kummipojalle, mutta näissä ei mitään ihmeitä olekaan, siitä virkatusta kun saan otettua kuvia niin ehkä juttua sitten siitä enempi.


Ja loppu kevennyksenä koirani, äärimmäisen kuvauksellisena esittelee kokoa liian suuria töppösiään.  Ei oikein tykännyt kun eivät meenanneet pysyä kunnolla kohdillaan, mutta onneksi meillä on ne "oikeat" sitten ihan talvea varten vaikka yksi niistä on piilosilla.

Hyvää joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti