keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kummeilua.


No joko sitä taas saisi itseään niskasta kiinni ja julkaistua jotakin :) Kesälomailu loppu jo heti ensimmäiseen heinäkuun päivään, mutta siinähän alko hirveä säätäminen kaiken kanssa taas. Ja onhan sitä tullut tuskailtua, kun ei ole muka mitään kerrottavaakaan, mutta onhan sitä... Enemmänkin olisi, jos muistaisi niitä kuvia räpsiä. Päivitys ilman kuvia on vähän plääh.

Tässä kuitenkin olisi pari juttua, tulevalle kummilapselle :)
Talvi tulla jolkottaa, joten pitää saada pienelle lämmintä ja mitäs muutakaan voi ensimmäisenä valmistua kuin perinteiset junasukat. Jämälangoista kootut vuorotellen neuloin 4:sen puikoilla. Kivat tuli vaikka itse sanonkin.






 Ja koska muut vaatteet on enemmän ja vähemmän vielä kesken, niin esittelen vielä muutaman pehmon. Tuo pitkä kaulanen dinosaurus piti olla kirahvi ja sisinin möhkäle on hymyilevä valas. Dino kirahvin vatsa on vaaleanpuna valko raidallinen kangas, häntänä siksak nauhaa ja harja sekä korvat tein ihan jostain akryylilangan pätkästä. On sillä silmäkin, tein sen bambulangasta ihan vain pistelemällä. Valaan maha on oranssi, suu jotakin vanhaa lakanaa ja silmät mitälie. Jämä juttuja siis nämäkin :)




Pehmoleluja en muista tehneeni ikinä ennen, joten ensimmäisiksi ihan hyvät. Vielä olisi sammakko, pöllö ja tietenkin totoro tuloillaan :) Ihan kivoja tehdä, vaikkei nämä mitään erityisen nopeita ollut. Olen kuitenki melko ylpee, käytin silitettävää liimakangasta valaan silmiin, sammakkoon, pöllöön ja totoron mahaan. Ennen olisin varmaan vaan surauttanut osat jonnekkin päin, purkanut, ommellut, purkanut, ommellut ja luovuttanu.

Taustoilla näkyy riippu/roikku tomaattia, paprikaa ja jotakin mitä en tunnista... Mulla on viherpeukato melko keskellä kämmentä, mutta oon tyytyväinen että parvekkeella kasvaa jotain muuta kuin mehiläisiä houkuttelevia kukkia, muttei ole ihan tyhjäkään. Ja on mainittava, että jopa kolme sormen pään kokoista Kypsää tomaattia oon jo syöny. 

Ei muuta kuin että nautitaan tästäkin vuodenajasta, lähestyvästä syksystä (ja joulusta, joululahjoja jee!) ja satokaudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti