sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Edellisessä postauksessa kirosin PuroBatik lankaa jonka löysin kaapista ja lupasin itselleni, että teen sen ensin huspois alta ennen kun heitän puikoille jotain oikeesti kivaa. No hommahan toimi!

Sain sen pääteltyä ja kuvattuakin ennen minkään muun aloittamista. Kyllä nyt on varaa olla ylpeä ittestään :) Kuten sanottua, niin mukavahan tota oli neuloa. Käytin 5mm metallista pyöröä, pituutta 30 cm ja ihan hyvin mahtu. Huiville tuli pituutta 125 senttiä, mikä on ihan hyvä. Silmukoita oli 90 alussa mutta ohjeesta poiketen lanka alkoi loppua kuudennen kolmion jälkeen ni siihen jäi. Eli yhteensä tähän meni melko tasan 200 grammaa lankaa, eli noin 400 metriä. 
Samaa lankaa kahdessa erivärissä olisi vielä, mutta kumpaakin vain Yksi kerä... Miksi sitä on tullut ostettua vain yksi kerä tota ja yksi tätä, oi voi blondia. Mietin, josko tekisi vaan kapeamman, mutta siitä tulisi varmaan aika törppö joten jääköön ne viemä hautumaan laatikkoon. Tai jos löytyisi joku siihen toiseksi langaksi.. No en tiedä, kai niillekkin tulee vastaan joskus se oikea kohde :) 
Tosta kuvaamisesta vielä, niin ei oikein ole mun laji vieläkään. Tämä otettu koirapuistossa, laitoin pienet kepit huivista läpi ja aidan ristikkoon. Malli ja muoto tulee joo hyvin esille, mutta ei niin hirmuisen siisti kuva kuitenkaan.. Petrataan.

Kohta pitäisi jo alkaa siivoomaan ja pakkaamaan, mutta vietän vielä hetken tässä sohvalla viettäen mun synttäreitä mansikoiden kanssa. Toim.Huom belgialaisia mansikoita jotka ei maistu belgialaiselle koiralle?! :D

Lämmintä kesäpäivää.

2 kommenttia:

  1. Onpas hauska huivi! Kivasti menee nuo värit. Mikä ohje tuo on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje on ravelrystä, nimellä wingspan. http://www.ravelry.com/patterns/library/wingspan-2 :) Tosin iso miinus on tullut, kun huivin ohje on tätä nykyään maksullinen :( Huivista kirjoitin edelliseen postaukseenkin, tai no lähinnä siitä etten pidä langan väristä :D Mutta onhan tota puroa vielä kaapissa, josko saisi oman värisenä.. Ehkä sukkasadon jälkeen :)

      Poista