sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tän päivän saldo on kuusi virkattua isoäidin ruutua töissä, ajatuksena jos saisin tehtyä paidan/tunikan/mekon neuloen ja virkaten ja ruudut tulisivat helmaan. No, epäilen saavani aikaseksi mitään niin suuri töistä, mutta isoäidin neliöistä voi tehdä vaikka kassin, tyynyn päällisen ja jos pitkälle pääsee niin huivin :) Lankana on ainakin vielä red heart baby jossa punaisen eri sävyjä miten sattuu, ihan kivan näköistä neulotenkin. Mukavan pehmonen lanka joka ei kutita, mutten vaan oo vielä mitään saanut siitä aikaseksi.. Ja tietenki sitähän on, no riittävästi eikä vaan kerä tai pari.. Tästä projektista lisää, jos se joskus vielä edistyy.

Siivosin tuossa vaatekaapin ja sain yhden korin kokonaan tyhjäksi! Ihanuutta! Toisin sanoen, sain sinne kivasti lankoja, paljon. Ukko ei sanonut mitään, eka tuijotteli kun siivosin muttei yhtään mainintaa korin uudesta sisällöstä. Tässähän nyt sitten on kytenyt ajatus, josko muuttaisin toisen kaapin, jossa on tanko, kokonaan korilliseksi myös. Ainakin kolme koria siihen saisi entisten seuraksi ;) Nyt lankoja on sängyn aluslaatikoissa, olohuoneen pöydän rottinki koreissa, kirjahyllyssä, keittiössä ja vaatekaapissa.. Oivoi. Ja en edes paljoa neulo, satunnaisesti jotain pientä ja nopeeta? Jossain vaiheessa ajattelin, että onhan tossa muutama villasukkalanka kunnes tajusin=tää vaikuttaa jo vakavalta. Sainkin "tunnustuksen" naamakirjaan, että olen neuloosissa. Mitään lankalaskuria/varastolaskuria en ala pitämään, mutta ajattelin, etten nyt hetkeen yhtään lankaa osta ellei se tule johonki tilattuun juttuun. Syksyllä sitten...

Mutta oli mulla pointti tähän kirjotteluunkin, eli valmiina on:


Sukat!

Eli jämälanka sukat pikkuveikalle ja näistä oli mainintaa to do-listalla jo. Poika ite päätti langat äiteen varastosta ja lisäsi vielä valkoisen, että siitä raita joka kierroksen väliin. Hirvee päättelyhän näissä oli, mutta taktikoin ja päättelin ensimmäisen sukan heti kun se puikoilta putos. Jep, edistymistä havaittavissa! Langathan oli keskenään erilaatusia ja paksusia, mutta ihan mukavilta ainakin mun jalkaan tuntu. Saattaa käydä niin, että veikan taas kasvettua niin saan sukkani takaisin, koska nyt koko on sama. Ei haittaa :)

Sain tehtyä tuulipussejakin, mutta ei niistä tullu kuvia otettua. Sellaisia kuitenkin, mistä liitäjä ihmiset kattelee tuulen suuntaa kun koittavat laskeutua tai taivaalle nousta. Kyllä te tajuatte :)

Ei mulla taas tällä kertaa muuta kuin, ihanaa kevättä ihmiset. Nyt se on täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti