perjantai 12. huhtikuuta 2013

Sunnuntai olo.

On. Sunnuntai olo perjantaina, koska lauantaina alkaa taas työ viikko. Heh.. No kaverit hehkuttaa, kuinka kivaa on lähteä rentoutumaan mökille ja sen sellaista. Mutta tähän on tottunut :)


 Mutta mitä kuuluu käsityö rintamalle? Jotain on saatu aikaan, mutta kyllä se vain niin on että keväisin heräävä viherpeukalo on ilmaantunut meillekkin ja sen vartiointi on vienyt aikaa. Ja vartioida sitä saa, koska on se nähny että silläkin saattaa lähteä nappulahanskasta toi homma... Tosin olen hyvä tappamaan kasveja, mitä tahansa varsinkin kesäloman aikana ja on meillä tuo täys tuho, jolle maistuu orvokeista tilleihin kaikki. Tästä syystä meillä ei kukkia hirveästi tule olemaan, yrtit on kaikki syötäviä niin ei tarvitse varoa :) Joka tapauksessa, hieman saa jarrutella ja tiukentaa aina kasvien siemeniä myyvässä liikkeessä lompakon nyörejä. Hyvin on vielä onnistunut, viimeksi rauta kaupassa mies makso :D No joo, sitten itse asiaan:






 Yllä miehen jo aikaa sitten toivomat kynsikkäät. Tänään sain pääteltyä langat, mutta kyllä ne alkueräis ideansa mukaan ensi syksynä metsälle ehtivät ihan hyvin :) Toivottavasti toimivat. Lankana oli Dropsin Karisma ja puikot 4. Meni näissä vähän aikaa suunnitellessa, mutta tajusin tehdä lisäykset kämmen osaa varten joustin neuleen nurjille. Eivät hirveesti näy :) Ja hyvähän tämmöstä on tehdä, kun malli on vähän väliä sovittamassa.



Nämä yllättävän hyvin ja kivuttomasti valmistunet kaunokaiset saivat alkunsa naamakirjan kautta tehdyn tilauksen vuoksi. Vielä eivät ole kotiin päässeet, mutta kyllä ne vielä. Ehdinpä kuvata :) Lankana Novitan Miami ja puikot taisi olla 3,5. Sama kenno palmikko kun aiemmin esitellyissä liiloissa. 

Puikoille hyppää seuraavaksi äidille menevät kämmekkäät, kunhan jonkun kivan palmikko kuvion keksin seuraavaksi kokeiltavaksi. Niin ja tähän loppuun täytyy vielä hehkuttaa, kuvissa näkyy ihka ensimmäiset itse tehdyt rakennekynnet geelistä! Joo, ovat sen näköisetkin, mutta olen ihan tyytyväinen. 

ps.kesä tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti