tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sain tehtyä junasukat, jotka taisivat olla "ToDo" listallanikin. Niistä tuli valkoiset ihan siitä syystä, kun ei tuota valkoista oikein mihinkään osaa käyttää. Tarinan mukaan ensimmäiset junasukat olivat myös valkoiset ja sen lisäksi muuta infoa sukista voi lukea osoitteesta http://www.taitoep.net/toiminta-ja-palvelut/vauvan-sukan-ohje/  Juttu löytyy ohjeen loputtua ihan alhaalta.


Tässä siis mun tekemät. Ihan ei mennyt taas niin kuin oli tarkoitus, mutta eipä yllättänyt. Nimittäin neuloin näitä kahtena päivänä töissä, ensimmäisellä löysin ohjeen, kopioin sen vihkoon ja aloin neulomaan. Sain ensimmäisen varren neulottua sekä kantatilkun ja kantapään. Seuraavana päivänä oli tarkoitus jatkaa sukan neulomista, mutta ohjehan oli kotona enkä päässyt tietokoneelle. No enpä jättänyt jatkamatta, vaan soveltaen tein loppuun eikä siinä muuta pähkättävää ollut, kun kuinka monta "töyssyä" jalkaterän osaan tulee.. Aiemman tähän laittamani linkin mukaan kolme, mutta tekevälle sattuu. Toisen tein kopioiden, kaikkia muitakin virheitä myöden :D Sukat päätyivät tuttava pariskunnan vastasyntyneelle tervetuliais lahjaksi. Ja onneksi siellä ei asua ainakaan vielä neuloosissa olevia, joten "sukista tuli lähes täydelliset".

Muutenkin käsityöt jatkuu, tuntuu ettei mikään oikein valmistu. Mutta eihän se mikään ihme olekkaan, kun kaikki puikot on erilaisissa töissä kiinni eli tekemistä riittää. Tykkään tehdä vähän tuota ja vähän tätä sekä testailla kaikkia ideoita niiden välissä. Valmistumaan päin on veikan sukat ainakin, ehkäpä niistä seuraavaksi juttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti