sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Näin kun vielä on viimaa ja edes vähän pakkasta ulkona, niin tätä tyttöä neulotuttaa. Suuria suunnitelmia, ja suhteellisen pieniä toteutuksia :D  Yritän nyt todella vähentää tavaran määrää, eli lankojakin ostan korkeintaan johonkin tilattuun mikä ei tule itselle. 

Tämä kuvan ranneke (kynsikäs?) tuli ihan itselle kun päätin harjotella palmikkoja. Ja on tällä pari, mutta kahdesta omasta kädestä on liian vaikee ottaa kuvaa samaan aikaan. Mutta yllättävintä on tosiaan, että sain kummatkin kerrallaan valmiiksi, kun tuntuu että useimmiten se toinen jää vaiheeseen kaikessa mitä pitäisi tehdä kaksi samanlaista. Tämän jälkeen ukko tilasi itselleen kynsikkäät, löysin hyvän langan ja vaatimus oli että sopivat ja ei palmikoita (pöh), no niistäkin joka tapauksessa on yksi valmiina.. Sitten tuttava pyysi tällaisia palmikollisia valkoisina ja ne sitten heitin myös puikoille, ja arvaatte varmaan jo missä vaiheessa mennään... Eikä nämä oikeasti veisi aikaa jos ne vaan tekee mutta mutta. No tavoitteena on nyt, että ensi viikon aikana saan ne tehtyä pois ja piste.


Lankana Red Heart, joku baby sarjasta. Ehkä :D Mutta tekokuitua ettei kutita ja neulottu kolmosen puikoilla. Palmikko kuvion nimi on ilmeisesti Kenno, muuten malli oman maun mukkaan. Oikein kiva neulottava lanka ja kuvio.


En tiedä mistä johtuu tämä saamattomuus, mutta nyt ei vaan tule mistään valmista. Suunnitelmia on miljoonia ja ihan hyviäkin jopa, mutta neulotuttaa vaan ellei ole jotain mitä on pakko saada aikaiseksi. No kai se on tämä talvi, joka nyt on jo onneksi väistyvä. Ehkä kohta sanon surrur ja saan vaikka ommeltua? Pieniä askarteluja saan tehtyä ja tänään maalasin kivan pahvilaatikon kannen. Kivan, koska sen kansi menee kiinni magneetilla. Mutten siis mitään kunnollista. Tosin mikä on kunnollista käsityö harrastuksissa? Kunnon lenkki on juosten tehty ja reippaan mittanen, kävely kauppaan ja takaisin ei ole oikea lenkki koska se on vaan vähän kävelyä, löntystelyä. Ja tästä päästään siihen, että pitääkö oikeasti harrastuksissa saada mitään Kunnollista edes tehtyäkään, varsinkaan jos sitä ei osaa määritellä mitenkään. 

Menipäs syvälliseksi :D Huomaa, että viikonlopun pitkät vuoron takana ja jätin fiksut aivoitukset töiden tuuletukseen pyörimään. Joten nyt on hyvä luovuttaa ja mennä nukkumaan, jotta aamusta jaksaa tehdä come back:in.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti