keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Muisti

Mulla on todella huono muisti, siis Todella huono. Yritin siis äsken lisätä blogilistaan tätä blogin tynkää ja huomasin, että siellä on samalla nimellä jo aiempi! Ja joo, ihan oma, ihan itse kirjoiteltu... Vuodatukseen olin sen näköjään tehnyt noin kaksi vuotta sitten. Eli en saa tätä lisättyä sinne tietenkään, kai. Huuh... Ja todettakoon, että tällainen ei oo mitenkään kovin ihmeellistä ollakseen mun toilailu, mutta ärsyttää silti. No elämä on.

Oli mulla ajatustakin tänne kirjotella :) Eli To Do listaa ajattelin jakaa tänne. Listan johon siis aina kirjottelen haaveissa olevia tekemisiä, pääsääntöisesti käsitöitä. Tosin haavelista aina uudistuu ja jos kävisin kaikki käsityö vihkot läpi, niin listoja löytyisi monia. Mutta tämän hetken lista:

-Virkattu matto. 
Kuteet löytyy jo ja paljon leikattavaa trikoota. Siitä tulee pyöreä, mutta sen tarkemmin en ole mallia vielä päättänyt. Enkä sitä, että mitä ihmettä sillä teen.. :D
-Pikkuveikka toivo villasukkia. 
Käytiin jämälanka laaria läpi ja toinen sukka on kantapään kohdassa. Näistä täytyy muistaa ottaa kuva.
-Tuulipusseja. 
Tämä on yhden riippuliitimen uusiokäyttöä, kerron ehkä myöhemmin lisää.
-Applikaatio töitä. 
Ne on niin kauniita aina, haluan itekkin oppia.
-Virkattu liivi. 
Tähän tuli idea ekolanka kirjasta, mutta vielä vähän suunnittelu tasolla.
-Pientä kivaa naapurin vauvalle.
 Tätä ei tartte selittää..
-Kahden muistivihkon päällystäminen. 
Menevät kavereille ruoka päiväkirjoiksi. Tosin he eivät vielä sitä tiedä :D 
-Koiralle hoitola kassi. 
Muutaman kerran olen huomannut, että kun koira menee hoitoon/lainaan ni olisi kivempi pakata sen juttuja johonkin muuhun kuin muovipussiin. Ja uskokaa pois, koirakin tarttee tavaroita. Mm.Korvien puhdistusaine, kynsileikkurit, töppöset ja takki jos on talvi, tassu pyyhe, lempilelu, hammaharja.. Joo, meillä koirankin hampaat pestään :)
-Kangaskasseja.
Muutama kiva kangas on, kunhan sais aikaseksi.
 
Ja listasta siis puuttuu nyt prinsessa töppöset, jotka vaihtoivat jo omistajaa (kuva unohtu, taas) ja muutama muu pikku työ. Lista innostaa ennemmin kuin nujertaa, koska moni näistä on "ei niin justiinsa" töitä joilla ei ole deadlinea. Mutta palaan nyt sukkien pariin, niitä odotetaan :)

2 kommenttia:

  1. Mä ainakin löysin blogiisi blogilistan kautta, eli ilmeisesti onnistuit sen lisäämisessä! :) ja ihana tämä ulkoasu tällä blogilla!

    http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:

    VastaaPoista
  2. Hienoa, kiitos :) Tää tietotekniikka ei oo suostunut tekemään mun kanssa sopimusta, että ymmärrettäisiin toisiamme, niin joutuu aina välillä arpomaan onnistumista :D

    VastaaPoista